Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

BAŞKAN AYDAR, “CHP, BU ÜLKENİN ADALET SAVUNUCUSUDUR”

BAŞKAN AYDAR, “CHP, BU ÜLKENİN ADALET SAVUNUCUSUDUR”

BAŞKAN AYDAR, “CHP, BU ÜLKENİN ADALET SAVUNUCUSUDUR”

BASKAN AYDAR, “CHP, BU ÜLKENIN ADALET SAVUNUCUSUDUR”
 
Ceyhan Belediye Baskani Kadir Aydar, partisinin 96. Kurulus yildönümü dolayisiyla bir mesaj yayimladi.
 
Cumhuriyet Halk Partisi’nin 96. Kurulus yildönümü dolayisiyla duygu ve düsüncelerini paylasan Ceyhan Belediye Baskani Kadir Aydar, mensubu ve temsilcisi olmaktan her zaman büyük onur duydugu Cumhuriyet Halk Partisi'nin 96. Kurulus yil dönümünü büyük bir gururla kutladiklarini belirtti.
 
“CHP, ÜLKEMIZIN DEMOKRASISININ ÇIMENTOSUDUR”
CHP’nin, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün biraktigi en degirli miras oldugunu belirten Baskan Aydar, “Bugün 9 Eylül bugünden tam 96 yil önce Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün ‘benim  iki büyük eserim var, biri Türkiye Cumhuriyeti, digeri Cumhuriyet Halk Partisi’ olarak adlandirdigi partimizin kurulus yil dönümü. Cumhuriyet Halk Partisi ilk günden bugüne kurulusun ve kurtulusun partisidir. Cumhuriyet Halk partisi, her zaman adlandirdigimiz gibi hak, hukuk ve adaletten yana ayrilmayan ülkemizin demokrasinin çimentosudur. Cumhuriyet Halk Partisi yarinlarimizin, gelecegimizin, gençlerimizin teminati, bu ülkenin adalet savunucusudur.” dedi.
AYDAR, “AYDINLIK BIR TÜRKIYE IÇIN NICE YILLARA”
Baskan Aydar, “Cumhuriyet Halk Partisi, kuruldugu günden bugüne, çagdas Türkiye Cumhuriyeti’nin temelleri olan devrimlerin ve Cumhuriyetin koruyucusu ve teminatidir. Cumhuriyet Halk Partisi, ülkemizin zarar görmemesi için mücadelesine devam etmekte, her geçen gün halktan aldigi destekle daha da güçlenmektedir. Gücünü bagimsizlik mücadelesini veren kadrolardan alan CHP, asla yilmayacaktir ve yikilmayacaktir. Tüm milletimizle birlikte özgürlükler için hareket etmektedir. Bizler dünyada ve bölgemizdeki tüm olumsuz gelismelere ragmen; laiklikten ödün vermeden, Atatürkçü düsünceden ayrilmadan, hukukun üstünlügünden vazgeçmeden, ulusal birligimizi ve Cumhuriyetimizi koruyacagiz, çagdas uygarlik yolunda yürümeye devam edecegiz. Cumhuriyetimizin, Atatürk devrimlerinin ve Demokrasi’nin yilmaz savunuculari olarak, her zaman ve her kosulda tam bagimsiz, aydinlik bir Türkiye insa edene kadar çalismaya yorulmadan devam edecegiz. Bu duygu ve düsüncelerle, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucu partisi Cumhuriyet Halk Partisi’nin 96. kurulus yildönümünü kutluyor; partimizin kurucusu ve ilk Genel Baskanimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü ve Bülent Ecevit’i sükranla aniyor, Genel Baskanimiz Sayin Kemal Kiliçdaroglu’na ve 9 Eylül ruhunu bugüne tasiyan tüm partililerimize saygi ve selamlarimi sunuyorum” ifadelerini kullandi.


  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli